Menu
Your Cart
A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az X -re a sáv bezárásához.

More about BIGLEE bedsAmi a kutyafekhelyeket illeti, különböző méretet és igényt kell kielégíteni. A Bernáthegyitől a Chihuahua-ig valamint a kölyök pajtitól a korosabb kedvencig eltérő szokásokkal rendelkeznek.Ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb ágyat, alapvető információval kell rendelkezni.Például a kutya súlya, kora, szokásai, öleb vagy vérbeli vadász, szereti az iszapfürdőt, vagy szétrágnak mindent esetleg vedlős fajta. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy idejük 80%-át a fekvéssel tölti.Nos a főbb szempontokat figyelembe véve, minden modellünk valamely funkcióban kimagasló teljesítményű.


Ami közös bennük:

 • Funkcionálisak és kényelmesek is egyben, bármely életkorban van kedvenced.
 • Kivitelezésük magas minőségű strapabíró varratokkal készült. Az alapanyagok különösen sűrű szövésének és a felület kezelésnek köszönhetően (szennytaszító felület), könnyű tisztán tartani a fekhelyet, valamint élettartama is igen hosszú.
 • Modelljeink egyszerűen kezelhetőek, moshatók mosógépben. Az összes párna és szivacs eltávolítható melyeket cipzárak teszik lehetővé. Ezen kívül a fekvőfelület kialakításánál a külső szövetborítás és a szivacsmatrac között nedvesség záró réteget helyeztünk el.
 • Matrac kialakítás több rétegből tevődik össze:
  1. Habmatrac tartós igénybevételnek, valamint az alátámasztásnak fontos.
  2. Az ortopédiai matracot kutyafekhelyekre optimalizáltuk. Specifikus kritériumoknak megfelelően, védi a kutya ízületeit a fájó nyomáspontoktól, ugyanis a memóriahab leveszi a terhet az ízületekről. Ez opcionális, külön kérésre teljesítjük!
  3. A felső rugalmas fibrin réteg puha, mint egy toll töltelék, de sokkal tartósabb.
 • Minden réteg antiallergén alapanyag, tartósan rugalmas, stabil.


Legjobb barátja megérdemli a jó pihenést!


 • Saját ortopéd matraccal kialakított ágyukban a garantáltan maximális kényelem érdekében!
 • Színek és a design tekintetében igényes kiegészítője lesz lakásodnak.
 

Változtasd meg kedvenced álmai ágyát ajándékozd meg ezzel a kényelmes, praktikus fekhellyel!

Legjobb befektetés a tartós termék, hisz csak egyszer kell megvásárolni.

Magyar Kézzel Készített Termék!